خواص کامپوزیت های پلیمری


در جدول زیر خواص کامپوزیت های پلیمری تولید شده با روش پالتروژن و مواد اولیه شامل رزین پلی استر (ایزو) و الیاف شیشه ذکر شده است. لازم به ذکر می باشد که خواص ذاتی مواد مستثنی از ابعاد قطعات می باشد و اعداد زیر برای تمامی اشکال کامپوزیتی همانند نبشی، ناودانی، قوطی و… قابل استناد می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد استانداردهای صنعت کامپوزیت روی لینک کلیک نمایید.

خواص کامپوزیت های پلیمری

خواص کامپوزیت های پلیمری

خواص کامپوزیت پلیمری2جدول کامپوزیت پلیمری3

توجه: اعداد موجود در جدول بر مبنای نتایج تست های محصول کامپوزیتی تولید شده با روش پالتروژن (رزین پلی استر و الیاف شیشه) می باشد و با هدف مشاهده اطلاعات کلی فنی در یک جدول تجمیع شده است و در صورت برآورد دقیق دیتاها می بایست هر محصول بعد از تولید تحت تست قرار گیرد.

مقاومت در برابر آتش:

محصولات تولیدی خود خاموش شونده می باشند ولی در صورت درخواست مشتری جهت تولید قطعات مقاوم در برابر آتش، امکان فرمولاسیون مواد اولیه جهت تولید قطعات مقاوم در برابر آتش امکان پذیر می باشد.

مقاومت در زیر نور آفتاب (نور فرابنفش):

در رزین های مصرفی تولید این قطعات، از مواد محافظ در برابر نور فرابنفش استفاده شده است ولی جهت محافظت بیشتر در برابر UV و محیط های بدون سقف، امکان اسپری نمودن سطح با پوشش پلیمری مخصوص نیز می باشد.

مقاومت در محیط های خورنده:

به طور کلی رزین های پلی استر ایزو فتالیک در محیط های اسیدی مقاوم می باشد ولی رزین های وینیل استر هم در برابر اسید و هم باز مقاوم می باشد. در جدول جداگانه مقاومت خوردگی کامپوزیت های پلیمری در شرایط مختلف ذکر شده است.

در ضمن جهت مطالعه اطلاعات تکمیلی محصولات پالتروژن شامل  انواع قوطی کامپوزیتی، نبشی فایبرگلاس، ناودانی کامپوزیتی، تیر کامپوزیتی، لوله فایبرگلاس، تسمه کامپوزیتی، میله پلیمری، مفتول کامپوزیتی، سینی و نردبان کابل و… لطفا بر روی محصول مورد نظر کلیک نمایید.

امیدواریم با خواندن این مقاله به خوبی با خواص کامپوزیت های پلیمری آشنا شده باشید.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments