میلگرد آجدار کامپوزیتی FRP

میلگرد آجدار کامپوزیتی FRP

میلگرد آجدار کامپوزیتی (آرماتور کامپوزیتی) دارای سطح مقطع دایره ای توپر به همراه آج می باشد که در اصطلاح عامیانه با نام های میلگرد آجدار فایبر گلاس، میلگرد آجدار FRP، میلگرد آجدار GRP و یا میلگرد آجدار GFRP شناخته می شود. (توضیح انواع مخفف های صنعت کامپوزیت در مقاله کامپوزیت چیست و انواع آن ذکر شده است)

مزایای میلگرد آجدار کامپوزیتی

مزایای کامپوزیت های پلیمری در مقایسه با متریال آهن، گالوانیزه و یا استنلس استیل فراوان می باشد و میلگرد آجدار کامپوزیتی دارای مزیت های فراوان شیمیایی و مکانیکی می باشد که پتانسیل جایگزینی میلگرد آجدار فلزی را دارد. میلگرد آجدار فایبرگلاس علاوه بر استحکام بالا، وزن پایینی (یک چهارم فلزات) دارد. همچنین میلگرد آجدار پلاستیکی در برابر خوردگی (زنگ زدگی)، مواد شیمیایی و نور فرابنفش (UV) مقاوم است و از لحاظ الکتریکی عایق جریان می باشد جهت مطالعه مقاومت شیمیایی محصولات کامپوزیتی لطفا کلیک نمایید. میلگردهای آجدار کامپوزیتی از لحاط مغناطیسی در امواج عبوری اختلال ایجاد نمی نماید. حمل و نقل و نصب آسان از دیگر مزیت های این محصول تکنولوژی بالا به حساب می آید. مونتاژ و نصب آسان از دیگر مزیت های این محصول تکنولوژی بالا به حساب می آید که با تنوع رنگ ظاهری مناسب به محیط اطراف می دهد. میلگردهای آجدار کامپوزیتی در هر نوع شرایط آب و هوایی قابل استفاده است و همچنین با توجه به جنس مواد، از لحاظ سرقت و دزدی ایمن می باشد. میله آجدار پلیمری بدلیل عدم رشد جلبک و رشد باکتری ها قابلیت کاربری بهداشتی را نیز دارد و بدلیل ضریب هدایت حرارتی پایین در هنگام تابش آفتاب گرم نمی شود. میلگرد آجدار کامپوزیتی دارای مزیت های فراوانی می باشد،

کاربرد میلگرد آجدار کامپوزیتی

میلگردهای آجدار کامپوزیتی پتانسیل جایگزینی میلگرهای فلزی در بسیاری از کاربری ها را دارند ولی در حال حاضر میلگردهای FRP  بیشتر برای مقابله با مشکل خوردگی سازه استفاده می شوند و در کاربری هایی همچون سازه های درگیر با آب، دیوارهای ساحلی، زیر ساخت بنادر، حوضچه های آب و فاضلاب، سدها، عرشه پل ها و… استفاده می شوند. علاوه بر موارد ذکر شده، در سازه هایی که در آن محل تجهیزات حساس به میدان الکترومغناطیسی وجود دارد، استفاده از میلگردهای کامپوزیتی متداول می باشد، که از آن جمله می توان واحد عکسبرداری MRI و یا فونداسیون و کف سالن های دارای موتورهای بزرگ الکتریکی را نام برد.
توجه: میلگردهای کامپوزیتی قابلیت خم پذیری بعد تولید را ندارند و عمل خم کردن در حین ساخت باید صورت پذیرد.

 جهت مطالعه کامل انواع کاربرد میلگرد آجدار GRP لطفا روی کاربرد محصولات پالتروژن کلیک نمایید.

روش تولید میلگرد آجدار کامپوزیتی

روش تولید میلگرد آجدار فایبرگلاس پالتروژن می باشد و الیاف و رزین استفاده شده جهت تولید در قسمت توضیحات فنی جدول پایین صفحه ذکر شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد تولید میلگردهای آجدار پلیمری لطفا روی روش تولید پالتروژن کلیک نمایید.

اطلاعات فنی میلگرد آجدار فایبرگلاس

میلگردهای آجدار کامپوزیتی با توجه به خواص ایده ال خود امکان جایگزینی میلگردهای فلزی و استنلس استیل را دارد، استحکام کششی میلگرد آجدار فایبرگلاس با توجه به وزن بسیار کمتر از نوع میلگرد آجدار فلزی، عدد بالاتری می باشد. جهت مطالعه اطلاعات فنی میلگردهای آجدار لطفا روی خواص کامپوزیت های پلیمری کلیک نمایید.

روش اتصال میلگرد آجدار کامپوزیتی FRP

نصب میلگردهای آجدار فایبرگلاس پیچیدگی خاصی ندارد. جهت راهنمایی کامل در مورد اتصال میلگردهای آجدار کامپوزیتی لطفا روی روش های اتصال قطعات کامپوزیتی کلیک نمایید. 

وزن میلگرد آجدار پلاستیکی

وزن میلگرد آجدار کامپوزیتی در مقایسه با وزن میلگردهای آجدار فلزی بسیار سبک تر می باشد. وزن میلگرد آجدار کامپوزیتی در حدود یک چهارم فلزات است. میلگرد آجدار کامپوزیتی بدون نیاز به تجهیزات خاصی با نیروی انسانی قابلیت جابجابی دارد. وزن هر متر میلگرد آجدار FRP وابسته به ابعاد سطح مقطع می باشد که در جدول پایین صفحه وزن میلگردهای آجدار کامپوزیتی در ابعاد مختلف ذکر شده است.

قیمت میلگرد آجدار کامپوزیتی

قیمت میلگرد آجدار کامپوزیتی وابسته به ابعاد سطح مقطع، میزان درخواست و ابعاد برش متغیر می باشد که جدول قیمت میلگردهای آجدار فایبرگلاس و قیمت هر متر میلگرد آجدار کامپوزیتی در جدول پایین صفحه ذکر شده است. فروش میلگرد آجدار کامپوزیتی بر مبنای واحد متر طول می باشد.

استاندارد میلگرد آجدار کامپوزیتی

ارزیابی کمی و کیفی مواد اولیه جهت تولید میلگرد آجدارهای پلیمری، پروسه تولید، کنترل کیفی محصول تولید شده و نیز خواص محصول کامپوزیت نهایی منطبق یا استاندارد جامع محصولات پالتروژن EN 13706 (تدوین شده توسط کمیته استاندارد اتحادیه اروپا) تحت بررسی قرار می گیرد و کیفیت ایده ال محصولات تحویلی با استناد به استاندارد های مرجع تحت ضمانت گروه عصر کامپوزیت می باشد. جهت مطالعه لیست کامل استاندارد های صنعت کامپوزیت لطفا کلیک نمایید.

توجه: معتبرترین دستورالعمل الزامات فنی استفاده از میلگردهای کامپوزیتی مربوط به آیین نامه ACI 440 (موسسه بتن آمریکا) می باشد که در حال حاضر، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی آیین نامه مربوط به دستورالعمل و الزامات فنی میلگردهای کامپوزیتی را نیز تدوین نموده و در شرف ایلاغ می باشد.

خرید میلگرد آجدار کامپوزیتی

جهت سفارش میلگرد آجدار کامپوزیتی لطفا بعد از مشخص نمودن سایز مورد نیاز از جدول زیر و مطالعه توضیحات جدول، درخواست استعلام (صدور پیش فاکتور) ثبت نمایید تا کارشناسان شرکت در اسرع وقت نسبت به پیگیری درخواست شما اقدام نمایند.
در صورت عدم وجود سایز مورد نیاز خود در جدول زیر، جهت تولید سفارشی میلگرد آجدار در ابعاد خاص، لطفا نقشه محصول مورد نظر به همراه جزییات را در فرم درخواست استعلام وارد نمایید تا کارشناسان شرکت پس از بررسی با شما تماس حاصل نمایند.

جهت آشنایی کامل با محصولات کامپوزیتی، مواد اولیه، روش تولید، دستورالعمل های کارگاهی جهت استفاده، خواص محصولات نهایی تولید شده و… مطالعه مطالب کاربردی و آموزشی پیشنهاد می گردد.

جدول قیمت میلگرد آجدار کامپوزیتی

تاریخ آخرین به روز رسانی 1403/05/29

توضیحات مرتبط با جدول

طول و زمان تحویل
  • سفارش ها با توجه به نیاز مشتری برش شده تحویل می گردد.
  • حداقل سفارش طول 12 متر می باشد.
  • در صورت موجود بودن در انبار، سفارش ها در زمان تقریبی 5 روز کاری تحویل می گردد.
  • در صورت عدم موجودی در انبار، احتیاج به تولید می باشد که حداقل میزان سفارش جهت تولید میلگرد آجدار 500 متر طول می باشد.(زمان تحویل جهت تولید با توجه به ظرفیت تولید، در پیش فاکتور مشخص می گردد)
قیمت
  • قیمت های ذکر شده در جدول دقیق نمی باشد و قیمت دقیق و قابل استناد، پس از استعلام و مشخص شدن طول برش و تعداد در پیش فاکتور مشخص می گردد.
  • در سفارش های با متراژهای قابل تولید (سفارش های بیشتر)، اعداد موجود در جدول شامل تخفیف و تعدیل می شود
  • نحوه پرداخت، نحوه ارسال بار و محل تحویل بار در پیش فاکتور مشخص می شود. (امکان ارسال بار با توجه به محل تحویل بار، به صورت دربستی، اتوبوس و یا باربری مقدور می باشد)
رنگ
  • درصورت موجودی در انبار، رنگ با توجه به اقلام موجود تعیین می گردد که رنگ در ییش فاکتور ذکر می گردد. (در اکثر مواقع رنگ های موجود، زرد رنگ، طوسی و یا سفید می باشد)
  • در صورت سفارش هایی که در محدوده تولید جدید باشد، امکان انتخاب رنگ های زرد، طوسی، سفید و یا سیاه از سوی مشتری مقدور می باشد (تولید رنگ هایی خارج از 4 رنگ فوق نیز در صورت متراژهای زیاد به صورت اختصاصی بنا به سفارش مشتری قابلیت تولید دارد)
  • رنگ های ذکر شده در بالا به صورت خود رنگ می باشد و در حین پروسه تولید به محصول افزوده می شود.
  • امکان اعمال رنگ های پوششی سطحی با رال رنگ مورد نظر مشتری بر روی سطح قطعات بعد از تولید نیز می باشد (این رنگ های پوششی مختص استفاده قطعات کامپوزیتی می باشد و چسبندگی کاملی با سطح دارد و استفاده از آن در محیط های فضای باز علاوه بر زیبایی سطحی باعث افزایش مقاومت در برابر نور خورشید می شود)
فنی تولید
  • روش تولید پالتروژن می باشد
  • الیاف شیشه E (درصد الیاف به طور تقریبی 65 درصد)
  • نوع رزین پلی استر ایزوفتالیک مقاوم در برابر نور خورشید Anti UV، (امکان تولید با رزین وینیل استر نیز مقدور می باشد که قیمت 1 متر آن در حدود 2 برابر جدول فوق است و بنا به سفارش تولید می گردد)
  • در پروسه تولید، مواد خودخاموش شونده جهت افزایش مقاومت در برابر آتش افزوده می شود ولی جهت مقاومت های بالا در برابر آتش، امکان تولید سفارشی با رزین های مخصوص ضد آتش نیز امکان پذیر است.